Značka glo™ se zapojila do Black Friday, koupíte ji za čtvrtinu ceny

Společnost British American Tobacco (BAT) připravila speciální akci v rámci oblíbeného nákupního svátku Black Friday. Svoji značku glo™, revoluční výrobek s pokročilou technologií zahřívání tabáku, nabízí v období 22.-26. listopadu za čtvrtinu ceny. Balíček glo™ s deseti krabičkami tabákových náplní v hodnotě 3 600 korun nyní stojí jen 900 korun. Výrobek je určen dospělým kuřákům, kteří hledají alternativu kouření s potenciálně sníženým rizikem.

glo™ zahřívá tabákové náplně přibližně na 240° C, takže se jedná o zkušenost velmi podobnou kouření, ovšem s potenciálně nižším rizikem. Vzhledem k tomu, že u glo™ nedochází ke spalování tabáku, emise toxických látek jsou ve srovnání s tradičními cigaretami o 90–95% nižší*. glo™ také neprodukuje žádný popel a vydává méně nepříjemného zápachu než cigarety**. Největší výhodou glo™ je jeho jednoduchost a intuitivnost: jedno zařízení, jedno tlačítko a jedno nabití, které vydrží až na 30 použití.

Zařízení glo™ je na českém trhu určeno k použití společně s náplněmi neo™. Náplně obsahují tabák, který je jedinečným způsobem zpracováván, a je tak určen speciálně pro zahřívání***. Náplně nejsou určeny ke spalování ani kouření. Náplně jsou nabízeny v několika příchutích, aby si mohli vybrat spotřebitelé s různými preferencemi.

Produkty jsou k dispozici ve vybraných trafikách a na e-shopu www.myglo.cz.

* Jedná se o srovnání obsahu 9 druhů škodlivých látek, jejichž množství v cigaretovém kouři doporučuje Světová zdravotnická organizace snížit, obsažených v kouři vznikajícím při spálování tabáku ve standardní referenční cigaretě 3R4F (přibližně 9 mg dehtu) a v páře vznikající ze zahřátého tabáku v zařízení glo™. Tyto vlastnosti nemusejí nutně znamenat, že tento výrobek je méně škodlivý než jiné tabákové výrobky.

** Tyto vlastnosti nemusejí nutně znamenat, že tento výrobek je méně škodlivý než jiné tabákové výrobky.

*** Tento materiál neslouží jako reklama na tabákové výrobky neoTM; informujeme tímto pouze media, které náplně do zařízení gloTM budou k dostání v České republice.

O společnosti Havas PR Prague s.r.o.

Havas PR Prague s.r.o.
Letenské sady 1500