Odemykání telefonu pomocí rozpoznání obličeje - Doogee MIX 2 v Hong Kongu předvedl svou největší přednost

Mezi současné nejoblíbenější prvky smartphonů nepochybně patří odemykání displeje obličejem. Tato vychytávka, která dokáže rozpoznat svého majitele, upoutala pozornost mnoha lidí během prezentace nového modelu Doogee MIX 2 na výstavě Mobile Electronics Show v Hong Kongu.

Doogee MIX 2 jako jediný z představených smartphonů podporuje funkci rozpoznávání tváří. Model MIX 2 ukázal výrobce poprvé na regionální konferenci Doogee CEE v Praze. Úplně první příležitost si telefon vyzkoušet, měla veřejnost až na výstavě v Hong Kongu.

MIX 2, který běží na operačním systému Android 7, je osazen zadním duálním fotoaparátem (16MP + 13MP a předním duálním fotoaparátem (13 MP + 13 MP) s jedním širokoúhlým objektivem pokrývajícím 130° pro lepší pořizování selfie. Zaujme rovněž 6" Full HD+ displejem s poměrem stran 18:9. Vlajková loď Doogee je dále vybavena 6GB RAM pamětí a úložištěm 64 GB s možností rozšíření o Micro SD karty až do kapacity 256GB. Díky svým prémiovým specifikacím je Doogee MIX 2 oficiálně doporučován společností Global Sources.

Čínský výrobce plánuje uvést na trh další chytrý telefon, pojmenovaný BL12000, jehož předností je kapacita baterie 12 000 mAh, bezrámečkový 6,0" Full HD displej a vylepšený širokoúhlý 16MP fotoaparát. Mimo to disponuje čtečkou otisku prstu umístěnou na zadní části.

Modelová řadaS byla na výstavě zastoupená modelem S60 - robustním, voděodolným telefonem s nekompromisním designem. Splnění standardu IP68 a masivní ochranný rám z něj dělají ideální přístroj pro práci v extrémních podmínkách. Navíc je osazený 21MP foťákem, což je v kategorii odolných telefonů představuje absolutní špičku. Na tuto kategorii disponuje i poměrně kvalitním reproduktorem a podporuje bezdrátové nabíjení.

MIX2 FACE UNLOCK-HK SHOW.mp4

MP4 - 92 Mb

Michal Vlasak

Co-Managing Director, Havas PR Prague s.r.o.