Detox nemusí být jen odříkání a hladovění, letos si ho užijte

Jste unavení, malátní - prostě bez energie?  Vaše tělo si pravděpodobně říká o detox. Jen málokdo o něm neslyšel a pro řadu z nás je synonymem odříkání a tak trošku nutné zlo, které rádi odkládáme. Detox ale není jen o hladovění. Můžete si ho užít a pojmout ho jako relax! Naštěstí máme přírodu a bylinky, které jsou v průběhu očisty skvělými společníky. Díky moderním postupům, tradici i výzkumům dnes můžete jedním polknutím tělu dopřát sílu devíti bylin a restart, který organismus ocení.

Pokud bychom žili v perfektních podmínkách, naše tělo by se dokázalo detoxikovat samo. Když vše funguje jak má, játra pracují jako neunavitelný filtr, který neutralizuje a zároveň pomáhá odvádět 99 % toxinů a škodlivin z krve. V dnešní době se znečištěným vzduchem, s přítomností pesticidů v potravě, velkým množstvím environmentálního znečištění a všudypřítomnými chemikáliemi, jsou játra vystavena velké zátěži. Nedokáží nečistoty odvádět efektivně. Stejně tak jsou nadměrně zatíženy i ostatní orgány důležité pro přirozenou očistu našeho organismu, například plíce nebo ledviny. Na řadu proto přichází očista, která může tělu pomoci. Čtrnáctidenní detox kúra podpoří detoxikaci těla a nastartuje ho správným směrem. S očistou na nic nečekejte, únava vám jistě napoví, že začít byste měli právě teď.  A pozor, rozhodně to nemusí být utrpení, udělejte si z očisty relax.

Impuls z přírody

Správným impulsem pro unavené tělo mohou být silné bylinné extrakty. Ty pomáhají detoxikovat organismus a přispívají tak k jeho lepšímu stavu. Chcete znovu pocítit přirozené vlastnosti těla bez škodlivin, které ho zpomalují, unavují a deprimují? Organismus bez nahromaděných toxických látek je přirozeně plný energie. Využijte moc devíti bylin, které vás podpoří při restartu.

Pampeliška, která se tradičně používá jako jaterní tonikum, přispívá ke stimulaci trávení a stejně jako pýr plazivý podporuje očistu těla a zdraví močových cest. Heřmánek podpoří trávení a o správnou funkci jater, která je pro detoxikaci těla nezbytná, se postará ostropestřec mariánský. Kopřiva napomáhá zbavovat tělo přebytečné vody a Yucca (zázrak Indiánů) rozředí toxiny a škodliviny a napomůže je odvést z těla ven. Podobně jako dobře známá bříza bělokorá, která svými silnými močopudnými vlastnostmi přispívá k pročištění. V dnešní době velmi oblíbená chlorella pomáhá odstranit těžké kovy z těla a příznivě tak ovlivňuje funkci žlučníku, jater a ledvin. Zelený ječmen je silný antioxidant. Síla těchto bylin je pro vás ukryta v doplňku stravy DetoxElixeer MAX, který obsahuje jejich výtažky a je během očisty nepostradatelným pomocníkem.

Detox jako relax

Jen málokomu se při slově detox vybaví nadšení a něco příjemného. Zkuste to jinak, zvolněte a relaxujte. Postačí pouhé dva týdny s jiným režimem a malým pomocníkem – doplňkem stravy DetoxElixeer MAX, tabletkami s unikátním bylinným složením, které podpoří přirozenou očistu těla. Nehladovte, ale z jídelníčku vyřaďte těžká a smažená jídla. Nezapomínejte dostatečně pít. Choďte brzy spát a probouzejte se s růžovými tvářemi. Během těchto 14 dní odložte alespoň některé povinnosti na druhou kolej a začněte se věnovat opravdu sobě. Zajděte si na masáž a nezapomeňte na pohyb – stimuluje lymfatický tok, krevní oběh, dýchání a zároveň podporuje pocení, díky kterému se škodliviny z těla odvádí rychleji.

Nastartujte své tělo a připravte se na další krásné dny.

Více informací na: https://www.klubzdravi.cz/produkty/detoxelixeer-max_2776.aspx

Daniela Orgoníková PR Executive, Havas PR Prague
Markéta Hrabánková PR Manager, Havas PR Prague s.r.o.
Daniela Orgoníková PR Executive, Havas PR Prague
Markéta Hrabánková PR Manager, Havas PR Prague s.r.o.
O společnosti Havas PR Prague s.r.o.

Havas PR Prague s.r.o.
Letenské sady 1500